Medlemsfordeler

Print Friendly, PDF & Email

Alle som ønsker det, kan bli medlemmer av klubben. Her finner du mer informasjon om dine medlemsfordeler og hva det koster å være medlem.

Medlemskontingent
Medlemmer bosatt i Norge og resten Skandinavia:
NOK 300,- per år for A-medlem (primærmedlem)

Medlemmer bosatt i resten av verden:
USD $50 per år for A-medlem (primærmedlem)

Fordeler
– spennende medlemspakke tilsendt ved førstegangs innmelding (Se info under),
– medlemsblad med gratis annonsering (5 blader i året) (Se info under),
– gode kontakter med andre samlere over hele verden,
– spesielle samlertilbud og salg av spesielle Coca-Cola-effekter,
– årlig årsmøte/samletreff med gratis møtepakker og Coca-Cola-effekter,
– gratis taksering og vurdering av gjenstander,
– medlemslotterier 2 ganger i året,
– tips om Coca-Cola og cola-effekter til de som har e-postadresse,
– gode kontakter med Coca-Cola i Norge, Sverige og Danmark,
– tilgang til masse PC-goodies på klubbens hjemmesider.

Våre medlemmer får også nyte godt av at vi er et Chapter av The Coca-Cola Collectors Club i USA;
– annonser gratis i deres medlemsblad The Coca-Cola Collectors News,
– lese deres medlemsblad på våre klubbmøter,
– lese annonsene i deres medlemsblad på våre hjemmesider på Internett.

Vi arbeider hele tiden for å bedre våre medlemmers goder i klubben.

Medlemspakke
Klubbens medlemspakke kan våre medlemmer få tilsendt ved førstegangs innmelding. Pakken er gratis, men medlemmet må selv betale portoen for å få pakken tilsendt. Medlemspakken (klikk for bilde) inneholder en T-shirt, en klubb-kulepenn, en nøkkelring med handlevognspollett, en refleks formet som cola-flaske, serien med norske Coca-Cola fotballkort 2003 samt en miniatyr Coca-Cola flaske. Alle spesielle effekter. Pakken bestilles ved å sende inn en egen kupong som ligger ved medlemskortet når medlemmet mottar dette. Send inn kupongen, slik som anvist på kupongen, og medlemspakken kommer i løpet av noen få dager.

Medlemsbladet «Coca-Cola News»
Medlemsbladet vårt kommer ut fem ganger i året. I medlemsbladet kan medlemmene lese om hva klubben til en hver tid foretar seg, om møter og bestemmelser. Videre kan medlemmene lese om The Coca-Cola Company – produkter og ting relatert til selskapet og The Coca-Cola Collectors Club – deres arrangementer og bestemmelser. Medlemmene kan også sende oss brev og spørsmål som besvares i medlemsbladet. I tillegg finnes det en egen klubb-shop hvor medlemmene kan kjøpe spesielle cola-effekter til samlingene sine. Med andre ord; god og interessant lesing!

Medlemsavtale
En medlemsperiode løper fra 1. Januar til 31. Desember. Det skal betales samme medlemskontingent uansett når på året medlemskapet tegnes. Ved innmelding i løpet av et år, vil medlemmet mottatt medlemsblader og eventuelt andre publikasjoner utgitt fra 1. januar samme år. Medlemskapet fornyes 1. januar ved at medlemmet får tilsendt en giro i løpet av desember måned. Ønskes ikke medlemskapet fornyet, sendes et brev eller en e-post til kasserer og mottatte giro kastes. Medlemskap hvor innmeldingen gjøres etter 1. november, vil ikke starte før 1. januar året etter. Likevel registreres medlemmet og får tilsendt årets siste medlemsblad. Et medlemskap kan ikke stoppes i en 12-måneders periode. Betalt medlemskontingent refunderes ikke. Sier et medlem opp sitt medlemskap et år og noen år etter melder seg inn igjen, vil medlemmet få samme medlemsnummer som tidligere. Men medlemspakken, som alle medlemmer kan få ved første gangs innmelding, vil ikke bli sendt medlemmet på nytt.

Familie- / søskenmoderasjon (B-medlem)
For å få familie- / søskenmoderasjon, må det være et A-medlem (primærmedlem) i familien. I tilknytning til et A-medlem, kan det tegnes opp til 3 B-medlemmer (assosierte medlemmer). Et B-medlem (assosiert medlem) har samme rettigheter som et A-medlem (primærmedlem), men vil ikke motta skrevne publikasjoner fra klubben. Kun A-medlem og et B-medlem pr. familie kan stemme ved valg. Det kan kun tegnes B-medlemskap (assosiert medlemskap) om personen(e) det gjelder bor i Norden. Om B-medlemskap (assosiert medlemskap) ønskes tegnet, så ta kontakt med med klubben etter at A-medlemskapet (primærmedlemskapet) har startet. Se detaljert kontaktinformasjon i vårt medlemsblad.

Innmelding
Gå til nettsiden «bli medlem». Fyll ut skjemaet og send det til oss. Alle felter MÅ fylles ut. Du vil med engang få informasjon om hvordan du innbetaler din medlemskontingent, samt at du etter en liten stund vil motta en e-post med bekreftelse på at vi har mottatt ditt ønske om innmelding.

Skulle du lure på noe, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Se nettsiden «kontakt oss».

Kommentarer er stengt.