The Coca-Cola Collectors Club

The Coca-Cola Collectors Club, er altså vår moderklubb. Den ble dannet i 1974 og har i dag ca. 6.000 medlemmer verden over. The Coca-Cola Collectors Club er en ”non-profitt”-organisasjon som ikke er sponset av The Coca-Cola Company, men får lov til å bruke navn, logo og bilder.

Selv om klubben ikke er sponset av The Coca-Cola Company, har klubben etter hvert vist The Coca-Cola Company sin seriøsitet og får nå en del støtte likevel. Klubben har etter hvert fått et så godt rykte at The Coca-Cola Company sine kontorer / fabrikker rundt om i verden, følger oppfordringen fra The Coca-Cola Company om å støtte de lokale chaptere.

Klubben arrangerer månedlige convensions / treff for medlemmer i USA og de har eget medlemsblad hvor de skriver om historiske ting tilknyttet The Coca-Cola Company og deres produkter og effekter. Via medlemsbladet kan medlemmene komme i kontakt med andre samlere verden over, samt annonsere gratis.

Hovedtyngden av medlemmene i The Coca-Cola Collectors Club, er medlemmer gjennom underklubber, herved kalt Chapter, slik som oss.

Les mer om The Coca-Cola Collectors Club, på deres hjemmesider http://www.cocacolaclub.org/

Kommentarer er stengt.