Medlemmer

 

Innholdet på våre medlemsider er spesielt beregnet på klubbens medlemmer. Sidene og innholdet er derfor passordbeskyttet. Ønsker du å bli medlem av klubben, kan du lese mer om dette på denne siden. Deretter melder du deg inn i klubben, ved å klikke på den blå knappen «Bli hovedmedlem» under og velger «Hovedmedlem NORGE (A-medlem)» om du bor i Norge eller «Hovedmedlem NORDEN (A-medlem)» om du bor i et annet skandinavisk land (Sverige, Danmark, Finland eller Island).

Klikk her for å melde deg inn i klubben som hovedmedlem

 

Når du har meldt deg inn i klubben, og mottatt velkomstbrev og medlemskort, kan du som hovedmedlem tilknytte opp til 4 assosierte medlemmer til ditt hovedmedlemskap. Disse såkalte B-medlemmene, kan du melde inn ved å klikke på den blå knappen «Meld inn B-medlem» under og velg «Familiemedlem NORGE (B-medlem) om dere bor i Norge eller «Familiemedlem NORDEN (B-medlem)» om dere bor i et annet skandinavisk land (Sverige, Danmark, Finland eller Island).

Klikk her for å melde inn B-medlem(er)

 

En medlemsperiode løper fra 1. Januar til 31. Desember. Du må selv huske å fornye ditt medlemskap innen 31. Januar hvert år. Det kan du gjøre ved å klikke på den blå knappen «Forny medlemskap» under.

Klikk her for å fornye ditt medlemskap

 

Er du allerede medlem så skal du ha mottatt en e-post med informasjon om tilgang til våre sider for medlemmer. Skulle du mot formodning ikke ha mottatt denne e-posten, kan du søke om tilgang ved å klikke på den blå knappen «Tilgang medlemssider» under. VIKTIG: Om du vet at du tidligere har besøkt våre medlemssider, men har glemt passordet, så IKKE benytt dette alternativet. Klikk da på den blå knappen «Medlemssidene» helt nederst på siden og benytt valget «Glemt dit passord?» når du kommer til innloggings-siden.

Tilgang medlemssider

 

Er du medlem av klubben, så kan du logge deg inn på våre medlemssider som du kommer til ved å klikke på den blå knappen under «Medlemssidene». Skulle du ha glemt passordet, benytt valget «Glemt ditt passord?» når du kommer til innloggings-siden.

Klikk her for å gå til medlemssidene

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer er stengt.