Medlemmer

Print Friendly, PDF & Email

VIKTIG: Vi arbeider med denne siden fra og med den 19. oktober til og med ut november. Feil kan forekomme i denne perioden!

Innholdet på våre medlemsider er spesielt beregnet på klubbens medlemmer. Sidene og innholdet er derfor passordbeskyttet. Ønsker du å bli medlem av klubben, kan du lese mer om dette på denne siden. Deretter melder du deg inn i klubben, ved å klikke på den blå knappen “Bli hovedmedlem” under.

Bli hovedmedlem

 

Når du har meldt deg inn i klubben, og mottatt velkomstbrev og medlemskort, kan du som hovedmedlem tilknytte opp til 3 assosierte medlemmer til ditt hovedmedlemskap. Disse såkalte B-medlemmene, kan du melde inn ved å klikke på den blå knappen “Meld inn B-medlem” under.

Meld inn B-medlem

 

En medlemsperiode løper fra 1. Januar til 31. Desember. Du må selv huske å fornye ditt medlemskap. Det kan du gjøre ved å klikke på den blå knappen “Forny medlemskap” under.

Forny medlemskap

 

Er du allerede medlem og ønsker tilgang til passordbeskyttet område, så ber du om å få tilsendt brukernavn og passord ved å klikke på den blå knappen “Tilgang medlemssider” under.

Tilgang medlemssider

 

Har du allerede brukernavn (medlemsnummer f.eks. 130A) og passord, så kan du logge deg inn i feltet under. Har du glemt ditt passord, kan du be om nytt.

 

Kommentarer er stengt.