Medlemmer

 

Innholdet på våre medlemsider er spesielt beregnet på klubbens medlemmer. Sidene og innholdet er derfor passordbeskyttet. Ønsker du å bli medlem av klubben, kan du lese mer om dette på denne siden. Deretter melder du deg inn i klubben, ved å klikke på den blå knappen «Bli hovedmedlem» under og velger «Hovedmedlem NORGE (A-medlem)» om du bor i Norge eller «Hovedmedlem NORDEN (A-medlem)» om du bor i et annet skandinavisk land (Sverige, Danmark, Finland eller Island).

Klikk her for å melde deg inn i klubben som hovedmedlem

 

Når du har meldt deg inn i klubben, og mottatt velkomstbrev og medlemskort, kan du som hovedmedlem tilknytte opp til 4 assosierte medlemmer til ditt hovedmedlemskap. Disse såkalte B-medlemmene, kan du melde inn ved å klikke på den blå knappen «Meld inn B-medlem» under og velg «Familiemedlem NORGE (B-medlem) om dere bor i Norge eller «Familiemedlem NORDEN (B-medlem)» om dere bor i et annet skandinavisk land (Sverige, Danmark, Finland eller Island).

Klikk her for å melde inn B-medlem(er)

 

En medlemsperiode løper fra 1. Januar til 31. Desember. Du må selv huske å fornye ditt medlemskap innen 31. Januar hvert år. Det kan du gjøre ved å klikke på den blå knappen «Forny medlemskap» under.

Klikk her for å fornye ditt medlemskap

 

VIKTIG: Vi er i ferd med å flytte medlemssidene, derfor er disse fortiden ikke tilgjengelig. Vi regner med å være klar innen utgangen av desember 2019. 
Er du allerede medlem og ønsker tilgang til passordbeskyttet område, så ber du om å få tilsendt brukernavn og passord ved å klikke på den blå knappen «Tilgang medlemssider» under.

Medlemssidene er fortiden under oppdatering.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer er stengt.