Medlemsfordeler

Alle som ønsker det, kan bli medlemmer av klubben. Her finner du mer informasjon om dine medlemsfordeler og hva det koster å være medlem.

Medlemskontingent
– Medlemmer bosatt i Norge og resten Skandinavia:
NOK 300,- per år for A-medlem (primærmedlem)
Se avsnittet «Familie- / søskenmoderasjon (B-medlem)» lenger ned på siden for informasjon om B-medlemmer.

– Medlemmer bosatt i resten av verden:
USD $50 per år for A-medlem (primærmedlem)

Fordeler
– spennende medlems-pakke tilsendt ved førstegangs innmelding (Se info under),
– eget spennende medlemsblad, med mulighet for gratis annonsering (Se info under),
– to årlig medlemsmøter (års-/sommermøte og julemøte),
– medlems-lotterier to ganger i året,
– informasjon om Coca-Cola kampanjer og effekter via medlemsblad og medlemsidene,
– spesielle samlertilbud og salg av spesielle Coca-Cola-effekter,
– gode kontakter med Coca-Cola i Norge, Sverige og Danmark,
– gode kontakter med andre samlere over hele verden,
– gratis taksering og vurdering av gjenstander,
– tilgang til medlemsider på Internett med spennende innhold.

Våre medlemmer får også nyte godt av at vi er et Chapter av The Coca-Cola Collectors Club i USA;
– lese deres medlemsblad på våre medlemsider,
– annonsere gratis i deres medlemsblad The Coca-Cola Collectors News,
– tips om chapter-møter i USA og andre steder i verden.

Vi arbeider hele tiden for å bedre våre medlemmers goder i klubben.

Medlemspakke
Klubbens medlemspakke kan våre medlemmer få tilsendt ved førstegangs innmelding. Pakken er gratis, men medlemmet må selv betale portoen for å få pakken tilsendt. (Porto pr. 01.12.2019: NOK 149,- per innad i Norge og NOK 180,- i Norden). Medlemspakken (klikk for bilde) inneholder en t-shirt med motiv av Coca-Cola flasken 100 år (velg blandt XS – 4XL), solbriller med Coca-Cola logo, bøff / buff med Coca-Cola Zero logo, Coca-Cola plastglass (leveres i tilfeldig farge sort eller rød), kortholder til mobil med Coca-Cola logo, nøkkelring med vognpolett med kubblogo, miniatyr Coca-Cola glassflaske, kulepenn med Coca-Cola logo, refleks med Coca-Cola logo (formet som en Coka-flaske), underlagsbrikke med Share a Coke-logo og ballong med Coca-Cola flaskelogo. Alt levert i flott gaveeske. Pakken bestilles via klubbens medlemsider på Internett. (Se nettsiden Medlemmer i toppmenyen.) Medlemspakken kommer i løpet av en ukes tid. Faktura for portoen ligger da vedlagt.

Medlemsbladet «Coca-Cola News»
Medlemsbladet vårt kommer ut 4-5 ganger i året. I medlemsbladet kan medlemmene lese om hva klubben til en hver tid foretar seg, om møter og bestemmelser. Videre kan medlemmene lese om The Coca-Cola Company – produkter og ting relatert til selskapet og The Coca-Cola Collectors Club – deres arrangementer og bestemmelser. Medlemmene kan også sende oss brev og spørsmål som besvares i medlemsbladet. I tillegg finnes det en egen klubb-shop hvor medlemmene kan kjøpe spesielle Coca-Cola-effekter til samlingene sine. Med andre ord; god og interessant lesing!

Medlemsavtale
En medlemsperiode løper fra 1. Februar til 31. Januar året etter. Det skal betales samme medlemskontingent uansett når på året medlemskapet tegnes. Ved innmelding i løpet av et år, vil medlemmet mottatt medlemsblader og eventuelt andre publikasjoner utgitt fra 1. Februar samme år. Medlemskapet fornyes innen 1. Februar via våre hjemmesider. (Se nettsiden Medlemmer i toppmenyen.) Vi sender ikke lenger ut giroer, men alle medlemmer vil motta e-post/SMS innen 31. januar om å huske å fornye medlemskapet. Påminnelse vil også bli trykket i medlemsbladet. Ønskes ikke medlemskapet fornyet, ber vi om at det sendes oss en utmelding via e-post eller brev til kasserer. Medlemskap hvor innmeldingen gjøres etter 1. november, vil ikke starte før 1. januar året etter. Likevel registreres medlemmet og får tilsendt årets siste medlemsblad. Et medlemskap kan ikke stoppes i en 12-måneders periode. Betalt medlemskontingent refunderes ikke. Sier et medlem opp sitt medlemskap et år og noen år etter melder seg inn igjen, vil medlemmet få samme medlemsnummer som tidligere. Men medlemspakken, som alle medlemmer kan få ved første gangs innmelding, vil ikke kunne bestilles om medlemmet har mottatt den tidligere.

Familie- / søskenmoderasjon (B-medlem)
For å få familie- / søskenmoderasjon, må det være et A-medlem (primærmedlem) i familien. I tilknytning til et A-medlem, kan det tegnes opp til 5 B-medlemmer (assosierte medlemmer). Et B-medlem (assosiert medlem) har samme rettigheter som et A-medlem (primærmedlem), men vil ikke motta skrevne publikasjoner fra klubben. Kun A-medlem og et B-medlem pr. familie kan stemme ved valg. Det kan kun tegnes B-medlemskap (assosiert medlemskap) om personen(e) det gjelder bor i Norden. Om B-medlemskap (assosiert medlemskap) ønskes tegnet, klikk på den blå knappen «Meld inn B-medlem» som du finner på vår nettside «Medlemmer». (Se nettsiden Medlemmer i toppmenyen.) etter at A-medlemskapet (primærmedlemskapet) har startet.

Innmelding
Du melder deg inn i klubben, ved å gå til nettsiden «Medlemmer». (Se nettsiden Medlemmer i toppmenyen.) Klikk på den blå knappen «Bli hovedmedlem». Fyll ut skjemaet og send det til oss. Alle felter MÅ fylles ut. I det du sender skjemaet inn, vil du bli sendt til en ny side med info om hvordan du innbetaler kontingenten. Du vil også motta en e-post med samme informasjon. Det er viktig at du fullfører hele prosessen med innmelding og betaling av første års kontingent. Om ikke, vil din innmelding bli avbrutt.

Skulle du lure på noe, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Se nettsiden «Kontakt oss» i toppmenyen.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer er stengt.