Mangler en liten detalj (22.11.2016)

 

Mangler en liten detalj

Mangler en liten detalj

Coca-Colas julereklame er tilbake – men en liten endring får folk til å steile. For Coca-Colas ikoniske julereklame anno 2016 mangler en liten detalj.

Desember nærmer seg med stormskritt, og julereklamene har meldt sin ankomst i de tusen hjem.

Storbritannia og Nord-Amerika fikk nylig et gjensyn med den gamle og ikoniske Coca-Cola-reklamen, skriver danske BT. Reklamefilmen ble først sendt på TV i 1995, men i år steiler flere av seerne etter å ha oppdaget en vesentlig forskjell.

Se reklamen i videovinduet før du leser videre. Klarer du å se hva som mangler?

Årvåkne seere
Det Coca-Cola Company har utelatt, er nemlig julenissens «blunk» til guttungen helt til slutt i reklamefilmen.

«Hvorfor blunker ikke julenissen? Reklamen mistet mye da julenissen mistet blunken», skriver en Twitter-bruker til Coca-Cola Storbritannia.

«Julenissen på baksiden av Coca-Cola-bilen pleide å blunke til den lille gutten. Ikke nå lenger …», bedyrer en annen på nettsamfunnet.

«Holidays are coming»
I år vil nordmenn bli presentert for en litt annerledes julekampanje fra brusprodusenten. Likevel forteller Mette Vinther Talberg, kommunikasjonssjef i Coca-Cola European Partners Norge, at norske TV-tittere ikke trenger å bekymre seg nevneverdig.

– I år vil Coca-Cola Norge bruke julekampanjen sin til å rette fokus mot situasjonen i Syria, i samarbeid med Røde Kors. Målet er at flest mulig nordmenn donerer et måltid til mennesker i Syria, gjennom Røde Kors sin utdeling av matesker, sier Talberg til TV 2.

– Den tradisjonelle Coca-Cola-reklamen «Holidays are coming» vil bli sendt en dag i løpet av førjulstiden, men det er ingen grunn til bekymring – den blunkende julenissen er med, beroliger kommunikasjonssjefen.

Kilde: tv2.no

 

Se den omtalte reklamefilmen her: https://www.youtube.com/watch?v=GgJ-3-1-IDM

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer er stengt.