Lederskifte i Coca-Cola Enterprises Norge (01.02.2015)

Print Friendly, PDF & Email

 

Stein Rømmerud

Stein Rømmerud

Stein Rømmerud vil 1. februar 2015 tiltre som ny administrerende direktør for Coca-Cola Enterprises i Norge etter belgieren Ignace Corthouts, som går til nye utfordringer i Coca-Cola Enterprises Storbritannia.

Rømmerud har jobbet i Coca-Cola systemet siden 2002 og har hatt ulike lederroller innen samfunnskontakt og kommunikasjon. I 2011 fikk han ansvaret for næringspolitikk, samfunnskontakt og kommunikasjon for Coca-Cola Enterprises i Norge og Sverige.

Han spilte også en sentral rolle i selskapets store endringsprosess i 2012-2013 der det ble investert 100 millioner dollar i den norske virksomheten, blant annet i forbindelse med overgangen fra ombruksflasker til gjenvinningsflasker, et prosjekt som endret dagsordenen i den norske drikkevarebransjen.

Siden september har han vært direktør for kommersiell strategi i Norge. Rømmerud skal nå lede virksomheten videre i neste fase og ytterligere forsterke selskapets posisjon som den ledende aktøren i den norske drikkevarebransjen.

 

Per Hynne

Per Hynne

Per Hynne er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Enterprises. Hynne har jobbet i selskapet i 2,5 år og kommer nå fra en prosjektstilling ved det europeiske hovedkontoret i London. Han har tidligere jobbet med både ekstern- og internkommunikasjon for Coca-Cola Enterprises i Norge og Sverige.

Hynne vil ha ansvaret for en avdeling med 6 personer, som dekker samfunnsansvar, internkommunikasjon, eksternkommunikasjon og næringspolitikk og går inn i den norske ledergruppen. Hynne overtar etter Stein Rømmerud som har tatt steget over i en kommersiell rolle og skal jobbe med selskapets kommersielle strategi.

– Det blir som å hoppe etter Wirkola, men jeg har heldigvis fått lov til å jobbe tett med Stein de siste årene og han har lært meg mye om selskapet, om ledelse og kommunikasjon. Jeg har også vært heldig og fått lov til å prøve meg på mange områder i systemet, og gleder meg til å jobbe videre med helheten og et fantastisk team, sier Hynne.

Kilde: Coca-Cola Enterprises Norge

Kommentarer er stengt.