Oppfordrer forbrukerne til å velge sukkerfritt (31.01.2017)

Print Friendly, PDF & Email

 

Nye Coca-Cola zero

Nye Coca-Cola zero

(Lørenskog, 31. januar 2017) Følger opp løftet til helseministeren: Nå oppfordrer Coca-Cola forbrukerne til å velge sukkerfritt.

I desember lovet mat- og drikkebransjen helseministeren å bidra til å redusere nordmenns sukkerinntak. Nå følger Coca-Cola opp: Gjennom en storstilt kampanje oppfordrer selskapet forbrukere til å velge sukkerfritt.

Den 6. desember ble norske mat- og drikkeprodusenter enige med helseminister Bent Høie om å bidra til å redusere nordmenns sukkerinntak. Drikkeprodusentene lovet at nordmenns sukkerinntak fra brus skal reduseres med 19 prosent fram mot 2020. Nå følger Coca-Cola opp med sin viktigste kampanje for 2017: En stor relansering av sukkerfrie Coca-Cola zero, med nytt navn, «Coca-Cola zero sugar», og en ny smak som ligner mer på originalen.

– Til vår overraskelse så vi i en undersøkelse at kun fem av ti nordmenn visste at Coca-Cola zero var uten sukker. Det nye navnet – Coca-Cola zero sugar – skal gjøre dette enda tydeligere. Samtidig er det brukt store ressurser på å utvikle en smak som ligner mer på den originale Coca-Cola varianten, sier Karen Huffman, General Manager for Coca-Cola i Norge.

Oppfordrer til å velge sukkerfritt
I lanseringskampanjen oppfordrer Coca-Cola forbrukerne til å velge det sukkerfrie alternativet.

– Dette er et målrettet valg. Vi skal gi folk flere alternativer blant sukkerfrie drikker som smaker like godt som de sukkerholdige. Slik ønsker vi å endre balansen mellom drikker med og uten sukker i vår portefølje. Vi oppfordrer forbrukerne til å velge sukkerfritt, samtidig som vi forteller at smaken på nye «Coca-Cola zero sugar» ligner enda mer på originalen. Man skal kunne velge sukkerfritt, uten å kompromisse på smak, forteller Karen Huffman.

– Siden 2012 har vi hatt en strategi om mer vekst i våre sukkerfrie alternativer. Det har ledet frem til denne lanseringen, som er vår viktigste investering på over et tiår. Nå får folk den klassiske Coca-Cola smaken, som mange er så glad i, men uten sukkeret, avslutter Karen Huffman i Coca-Cola Norge.

Nye «Coca-Cola zero sugar» er nå å finne i butikker over hele landet.

Kilde: Coca-Cola European Partners Norge

Bilder

Nye Coca-Cola zero

Nye Coca-Cola zero

Nye Coca-Cola zero

Nye Coca-Cola zero

Kommentarer er stengt.