Alpinlandslaget med Coca-Cola på laget (01.02.2018)

Print Friendly, PDF & Email

 

Alpinlandslaget

Alpinlandslaget

Alpinlandslaget innledet OL-sesongen med ny sponsor, og denne trenger knapt noen introduksjon: Coca-Cola, en av verdens mest kjente merkevarer og offisiell samarbeids-partner for de Olympiske Leker siden 1928, sluttet rekkene bak det norske alpinlandslaget.

Når Alpinlandslaget innledet OL-sesongen med storslalåmrenn i Sölden den siste helgen i oktober, var Coca-Cola med som ny sponsor.

– Vi er stolte over å samarbeide med Alpinlandslaget, som har gitt sportsinteresserte nordmenn noen av tidenes idrettsøyeblikk. Vi håper vi kan bidra til å kommunisere deres prestasjoner ut til det norske folk. Alpinutøverne inspirerer både unge og gamle til selv å være aktive om vinteren, og det er vi spesielt glade for å være med på, sa Karen Huffman, Country Director for Coca-Cola Norge.

Huffman la også til at Coca-Cola har lange tradisjoner for å støtte idrettsarrangementer og -utøvere, både på grasrot- og toppnivå.

Fornøyd sportssjef og utøvere
Hos Alpinlandslaget var det stor entusiasme rundt samarbeidet med den ikoniske merkevaren.

– Vi ser frem til å få Coca-Cola med på laget, ikke minst siden begge parter har en langsiktig innstilling til å jobbe sammen. Vi ser frem til dette, sa Claus Johan Ryste, sportssjef for Alpinlandslaget.

Også muligheter i samarbeidet med Coca-Cola.
– Dette blir skikkelig spennende, jeg gleder meg til å fronte en så stor internasjonal aktør. Det blir vanvittig kult å få være med å fronte et «brand» også under OL. Dette er det ikke mange idrettsutøvere som får muligheten til, fortalte Aleksander Aamodt Kilde, som siktet til at Coca-Cola er en av få offisielle partnere for de Olympiske Leker, og har vært dette helt siden 1928.

Nina Løseth sluttet seg til:
– Kjempeartig! Coca-Cola er et internasjonalt selskap med tyngde, og de kommer til å profilere oss og alpinsporten betydelig. Jeg ser frem til å begynne på samarbeidet, avsluttet Løseth.

Kilde: Norges Skiforbund / Alpinlandslaget

Dette ble publisert på Alpinlandslagets hjemmesider den 14. oktober 2017, men ikke publisert på klubbens hjemmesider før 1. februar 2018. Derfor er teksten litt endret. (Red. anm.)

Bilder

Alpinlandslaget

Alpinlandslaget

Alpinlandslaget

Alpinlandslaget

Alpinlandslaget

Alpinlandslaget

Kommentarer er stengt.