Lanserer nye varianter av kjente merkevarer (17.09.2018)

Print Friendly, PDF & Email

 

Nå lanserer Coca-Cola nye varianter av sine kjente merkevarer. Framover vil blant annet Coca-Cola med bringebærsmak og Sprite med smak av tranebær bli tilgjengelig i norske butikker. Alle nyhetene er sukkerfrie.

Tidligere i år introduserte Coca-Cola både plantebaserte og økologiske drikker. Denne gangen er det de velkjente merkevarene som får nye og sukkerfrie smaker.

Coca-Cola med bringebærsmak
Høsten store nyhet er «Coca-Cola Raspberry uten sukker», der smaken av Coca-Cola kombineres med et hint av bringebær. – Vi jobber hele tiden med å tilby flere sukkerfrie varianter, og gleder oss til å lansere en Coca-Cola som nordmenn aldri har smakt før.

I fjor ble Coca-Cola med sitron en stor suksess, og vi er sikre på at mange også vil like kombinasjonen med bringebær, sier Karen Huffman, Country Manager for Coca-Cola Norge.

Folkets Fanta-favoritt
I vår ble det holdt et Fanta-valg der norske forbrukere fikk bestemme høstens nye Fanta-smak. Resultatet ble gjensyn med en tidligere favoritt.

– Vi ville la folk være med og avgjøre hva vi skulle satse på. Vinneren ble «Fanta Strawberry & Kiwi», en smak som åpenbart har vært savnet av mange. Forskjellen nå er at vi lanserer den i sukkerfri utgave, forteller Huffman.

Nytt fra Urge og Sprite
90-talls helten Urge har mange trofaste fans. De kan nå glede seg til å sjekke ut nye «Urge Chill guarana» uten sukker. Klassikeren Sprite får også en ny sukkerfri smaksvariant med «Sprite Lemon Lime & Cranberry». – Det er spennende å fornye både internasjonale klassikere som Sprite og norske ikoner som Urge. Ved å introdusere nye smaker på våre kjente merkevarer er målet at enda flere skal finne en sukkerfri favoritt, avslutter Karen Huffman.

Kilde: Coca-Cola Enterprises Norge

Bilder

Coca-Cola Raspberry uten sukker

Coca-Cola Raspberry uten sukker

Fanta Strawberry & Kiwi

Fanta Strawberry & Kiwi

Urge Chill guarana

Urge Chill guarana (uten sukker)

Sprite Lemon Lime & Cranberry

Sprite Lemon Lime & Cranberry

Kommentarer er stengt.