Fotballkortene fra 2003

Print Friendly, PDF & Email

 

Fotballkortene fra 2003

Fotballkortene fra 2003

Sommeren 2003, relanserte Coca-Cola fotballkortene.

Her er hva Knut Kristian Hauger skrev for nettsiden Kampanje, 30. juli 2003;

“Leskedrikkgiganten Coca-Cola henter frem fotballkortene igjen. Denne gangen er det stjernene på det norske fotballandslaget som skal avbildes for å øke salget. – Kortene er i distribusjon denne uken, sier informasjonssjef Stein Rømmerud i Coca-Cola Norge.

Det er lenge siden de aller yngste av oss løp som gale for å sikre seg nye fotballkort i kioskene. Den gang var det britiske fotballspillere alle skulle sikre seg, men når Coca-Cola nå henter opp de gamle fotballkortene igjen er det våre norske landslagsspillere som er avbildet på kortene.

– Vårt engasjement i fotballen går både i bredden og på elitenivå der målet hele tiden er å aktivisere unge og vise frem Coca-Cola som en aktiv merkevare. Som en av Norges Fotballforbunds samarbeidspartnere går vi nå i gang med å distribuere fotballkort av landslagsspillerne som deltar i EM-kvalifiseringen til Portugal i 2004, forklarer Rømmerud.

Coca-Colas samarbeid med fotballforbundet spenner fra alt til produktsalg på stadion til den kjente Coca-Cola-svingen på Ullevål Stadion. I fjor undertegnet brusmerket en ny langsiktig sponsoravtale med Fotballforbundet.

Kortene vil bli å finne i ulike Coca-Cola-produkter som for eksempel «six-packene». – Men en kan også få tak i kortene uten å kjøpe Coca-Cola. Dette gjør man ved å ta kontakt med vår forbrukertelefon, understreker Rømmerud.

Coca-Colas er nå snart ferdig med sine aller største satsinger på sponsorsiden denne sommeren, der de to største arrangementer har vært Quartfestivalen og Norway Cup. – Til sammen har vi nok vært med på flere titalls ulike arrangementer, men med tanke på antall besøkende er nok Quartfestivalen og Norway Cup våre to største arrangementer. Nå går vi inn i en litt roligere periode, sier Rømmerud.”

Nedlastbare bilder og annen fakta

Fotballkortene fra 2003 01

Fotballkortene fra 2003 01

Fotballkortene fra 2003 02

Fotballkortene fra 2003 02

Fotballkortene fra 2003 03

Fotballkortene fra 2003 03

Kommentarer er stengt.