Betaling for fornyelse av medlemskap

Medlemskontingent skal fornyes innen 31. januar hvert år. På dine sider på www.cocacolaclub.no/medlemssider/ kan du se når du sist fornyet og om ditt medlemskap er aktivt eller ikke. Er det ikke aktivt, betyr dette at vi ikke har mottatt betalingen for fornyelse av kontingenten. Dette kan medføre forsinkelser i medlemsblader og annen informasjon fra klubben.

Norge
Vipps: Bosatt i Norge, er Vipps den enkleste måten å betale på. Send da NOK 300,- for A-medlem og/eller NOK 75,- for B-medlem til Vipps-nummer 586980. Om du betaler fra samme mobilnummer som vi har registrert på deg i vår medlemsliste, vil medlemskapet bli aktivert i løpet av 48 timer.

PayPal: Om du ønsker, kan du benytte PayPal ved betaling av kontingenten. Send da NOK 300,- for A-medlem og/eller NOK 75,- for B-medlem, til e-postadressen: paypal@cocacolaclub.no. Om du benytter samme e-postadresse hos PayPal som vi har registrert på deg i vår medlemsliste, vil medlemskapet bli aktivert i løpet av 48 timer.

Bankbetaling: Se avsnittet “Alle land” under.

Sverige/Danmark/Finland/Island
PayPal: Om du er bosatt i Sverige, Danmark, Finland eller Island, er det nok PayPal som er enklest å bruke. Her kan du betale med saldo eller benytte alle de mest kjente kreditt- og debetkort. Send NOK 300,- for A-medlem og/eller NOK 75,- for B-medlem, til e-postadressen: paypal@cocacolaclub.no Om du benytter samme e-postadresse hos PayPal som vi har registrert på deg i vår medlemsliste, vil medlemskapet bli aktivert i løpet av 48 timer.

Bankbetaling: Se avsnittet “Alle land”, under.

Alle land
Om du ikke ønsker å benytte Vipps eller PayPal, kan du bankoverføre din kontingent. Vi minner om at dette er den metoden som tar lengst tid og det kan fort gå opp til 14. dager før din betaling blir registrert.

Betalingsadresse: Nordic Coca-Cola Collectors Club, v/ kasserer Kenneth Nossum, Flakkvegen 26, N-7070 Bosberg, Norge

Bankkontonummer: 7332 05 03024

IBAN: NO32 7332 0503 024 – Swift/BIC: DNBANOKKXXX

Bank: DNB, Postboks 1600 Sentrum, 0021 Oslo, Norge

 

Når vi har mottatt betalingen din, bekreftes dette via e-post. Samtidig blir informasjonen på din side på medlemssidene på internett oppdatert.