Fordeler

Alle som ønsker det, kan bli medlemmer av klubben. Her finner du mer informasjon om dine medlemsfordeler og hva det koster å være medlem.

Medlemskontingent
– Medlemmer bosatt i Norge og resten Skandinavia:
NOK 300,- per år for A-medlem (primærmedlem)

Se avsnittet «Familie- / søskenmoderasjon (B-medlem)» lenger ned på siden for informasjon om B-medlemmer (assosierte medlemmer).

– Medlemmer bosatt i resten av verden:
USD $50 per år for A-medlem (primærmedlem)

Fordeler
– spennende medlemspakke tilsendt ved førstegangs innmelding (Se info under),
– eget spennende medlemsblad, med mulighet for gratis annonsering (Se info under),
– gode kontakter med andre samlere over hele verden,
– spesielle samlertilbud og salg av spesielle Coca-Cola-effekter,
– årlig årsmøte/samletreff med gratis møtepakker og Coca-Cola-effekter,
– gratis taksering og vurdering av gjenstander,
– medlemslotterier 2 ganger i året,
– tips om Coca-Cola kampanjer og effekter via medlemsblad og medlemssidene,
– gode kontakter med Coca-Cola i Norge, Sverige og Danmark,
– tilgang til masse PC-goodies på klubbens medlemssider.

Våre medlemmer får også nyte godt av at vi er et Chapter av The Coca-Cola Collectors Club i USA;
– lese deres medlemsblad på våre medlemssider,
– annonsere gratis i deres medlemsblad The Coca-Cola Collectors News,
– tips om chapter-møter i USA og andre steder i verden.

Vi arbeider hele tiden for å bedre våre medlemmers goder i klubben.

Medlemspakke
Klubbens medlemspakke kan våre medlemmer få tilsendt ved førstegangs innmelding. Pakken er gratis, men medlemmet må selv betale portoen for å få pakken tilsendt. (Portopriser pr. 01.12.2023: NOK 70,- for medlemmer bosatt i Norge og NOK 180,- for medlemmer bosatt i de andre nordiske land.) Medlemspakken (klikk for bilde) inneholder en rød t-skjorte med motiv av Coca-Cola flasken 100 år (velg blant XSmall – 5XLarge), et par solbriller med Coca-Cola logo, et Coca-Cola plastglass (plastglasset leveres i tilfeldig farge sort, rød eller gjennomsiktig), en kortholder til mobil med Coca-Cola logo, en nøkkelring med vognpolett med klubblogo, et nøkkelbånd med Coca-Cola logo, en refleks formet som en Coca-Cola flaske og med Coca-Cola logo, en halsvarmer (bøff/buff/hals) med Coca-Cola Zero Sugar logo, en kulepenn med Coca-Cola logo og klubb-nettadresse, en miniatyr Coca-Cola glassflaske med magnet, en PopSocket til mobil med Coca-Cola flaske-logo, en ballong med Coca-Cola Ambassador logo, en bumper sticker (klistremerke) med klubb logotekst og klubb-nettadresse, en underlagsbrikke med flaske-logo og Coca-Cola logo, en bokskjøler med Coca-Cola logo og et handlenett med Coca-Cola logo. Pakken kan bestilles under innmelding i klubben, eller i klubbens medlemsbutikk senere om du ikke bestilte den ved innmelding (se nettsiden «Medlemssider» i toppmenyen). Medlemspakken kommer i løpet av et par ukers tid.

Medlemsbladet «Coca-Cola News»
Medlemsbladet vårt kommer ut 4-5 ganger i året. I medlemsbladet kan medlemmene lese om hva klubben til en hver tid foretar seg, om møter og bestemmelser. Videre kan medlemmene lese om The Coca-Cola Company – produkter og ting relatert til selskapet og The Coca-Cola Collectors Club – deres arrangementer og bestemmelser. Medlemmene kan også sende oss brev og spørsmål som besvares i medlemsbladet. I tillegg finnes det en egen medlemsbutikk hvor medlemmene kan kjøpe spesielle Coca-Cola-effekter til samlingene sine. Med andre ord; god og interessant lesing!

Medlemsavtale
En medlemsperiode løper fra 1. Februar til 31. Januar året etter. Det skal betales samme medlemskontingent uansett når på året medlemskapet tegnes. Ved innmelding i løpet av et år, vil medlemmet mottatt medlemsblader og eventuelt andre publikasjoner utgitt fra 1. Februar samme år. Medlemskapet fornyes innen 1. Februar via våre medlemssider på nettet. (Se nettsiden Medlemssider i toppmenyen.) Vi sender ikke lenger ut giroer, men alle medlemmer vil motta e-post/SMS innen 31. januar om å huske å fornye medlemskapet. Påminnelse vil også bli trykket i medlemsbladet. Ønskes ikke medlemskapet fornyet, ber vi om at det sendes oss en utmelding via e-post eller brev til kasserer. Medlemskap hvor innmeldingen gjøres etter 1. november, vil ikke starte før 1. januar året etter. Likevel registreres medlemmet og får tilsendt årets siste medlemsblad. Et medlemskap kan ikke stoppes i en 12-måneders periode. Betalt medlemskontingent refunderes ikke. Sier et medlem opp sitt medlemskap og noen år etter melder seg inn igjen, vil medlemmet få samme medlemsnummer som tidligere. Men medlemspakken, som alle medlemmer kan få ved første gangs innmelding, vil ikke kunne bestilles gratis om medlemmet har mottatt den tidligere.

Familie- / søskenmoderasjon (B-medlem)
For å få familie- / søskenmoderasjon, må det være et A-medlem (primærmedlem) i familien. I tilknytning til et A-medlem, kan det tegnes opp til 5 B-medlemmer (assosierte medlemmer). Et B-medlem (assosiert medlem) har samme rettigheter som et A-medlem (primærmedlem), men vil ikke motta skrevne publikasjoner fra klubben. Kun A-medlemmet og ett B-medlem pr. familie kan stemme ved valg. Det kan kun tegnes B-medlemskap (assosiert medlemskap) om personen(e) det gjelder bor i Norden. B-medlemmer behøver ikke nødvendigvis bo i samme husstand som A-medlemmet. Om B-medlemskap (assosiert medlemskap) ønskes tegnet, gjøres dette fra våre medlemssider, etter at A-medlemskapet er aktivert. Mer info om dette finner du på våre medlemssider.

Innmelding
Du melder deg inn i klubben, ved å gå til nettsiden «Bli Medlem» i toppmenyen. Les informasjonen nøye, før du går videre. Det er viktig at du fullfører hele prosessen med innmelding og betaling av første års kontingent. Om ikke, vil din innmelding bli avbrutt.

Skulle du lure på noe, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Se nettsiden «Kontakt oss» i toppmenyen.