Bli medlem

 

For å melde deg inn i klubben, må du velge ett av medlemsnivåene under.

Skal du melde deg inn for første gang, velger du «Hovedmedlem NORGE (A-medlem)» om du bor i NORGE eller «Hovedmedlem NORDEN (A-medlem)» om du bor i Sverige, Danmark, Finland eller på Island.

Er det allerede ett A-medlem i familien, kan du melde deg inn som «Familiemedlem NORGE (B-medlem)» om du bor i NORGE, eller «Familiemedlem NORDEN (B-medlem)» om du bor i Sverige, Danmark, Finland eller på Island.

Det kan tilknyttes opp til 4 B-medlemmer under ett A-medlemskap. Les mer om medlemskapet på nettsiden «Medlemsfordeler».

Ønsker du i tillegg vår medlemspakke for nye medlemmer, så velger du «Ja» eller «Nei» til denne på neste side. Pakken er gratis, men medlemmet må selv betale portoen for å få pakken tilsendt.  Les gjerne mer om medlemspakken på nettsiden «Medlemsfordeler» under avsnittet «Medlemspakke».

Vi opplyser om at hele prosessen med å velge medlemsnivå, evt. medlemspakke, fylle ut personalia og betale med PayPal må gjennomføres for at medlemskapet skal bli aktivert.

Vi minner om at du kun kan melde inn ett og ett medlem. Ønsker du melde inne flere medlemmer, må du gjenta denne prosessen for hvert medlem du ønsker å melde inn. Ønsker du å gi et medlemskap i gave, kontakt oss via nettsiden «Kontakt oss» for nærmere instruksjoner. I «Årsak til henvendelsen» velger du «Betaling av medlemskap».

Du vil, så snart du har ferdigstilt innmeldingen, motta en e-post med innmeldingsinformasjon fra oss.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Viser alle 4 resultater

Kommentarer er stengt.