Samlere samles i sosiale medier

 

Jonathan Pace, Malta

Jonathan Pace, Malta

Jonathan Pace (35) fra byen Attard på Malta, ansees å være en av Europas mest kjente Coca-Cola samlere. I 2001 fikk han sin første Coca-Cola gjenstand, en Coca-Cola vannmugge og samlingen har siden øket til flere tusen gjenstander.

I dag samler Jonathan for det meste på Coca-Cola flasker, spesielt såkalte limited edition-flasker (one of a kind-flasker). Altså flasker som ikke har vært solgt i butikkene, men som er gitt til Coca-Cola ansatte og leverandører.

Likevel er hans kjæreste gjenstand en meget spesiell håndlaget flaske, som hans kone lagde til hans bursdag for noen år siden.

For et par dager siden fikk Jonathan en morsom ide til en samhandling via sosiale medier, hvor samlere kan komme i kontakt med hverandre bare ved hjelp av en enkelt emneknagg (harstag). Meningen er her at samlere skal legge ut bilder av sine samlinger og dele dette med sine likesinnede samlere. Eneste kravet er at samleren selv skal være med på bildet. Dette for å bekrefte at bildet du har delt, er av din egen samling!

#sharemycokecollection

#sharemycokecollection

Nordic Coca-Cola Collectors Club starter snart opp med å presentere en ny Coca-Cola samler i hvert medlemsblad fremover. Legger du ut et bilde av deg og samlingen din, er det kanskje deg og din samling som presenteres i ett av våre fremtidige medlemsblader. Uansett, er dette en flott måte for klubben i komme i kontakt med samlere på.

Som Jonathan selv sier: «Ta en selfie av deg og din samling i dag og hashtag #sharemycokecollection»

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer er stengt.