Betaling av medlemskap

Etter at du har meldt deg inn i klubben, må medlemskontingent betales før ditt medlemskap blir aktivert. Her er informasjonen du trenger for å betale denne.

Norge
Vipps: Bosatt i Norge, er Vipps den enkleste måten å betale på. Send da NOK 300,- for A-medlem og/eller NOK 75,- for B-medlem til Vipps-nummer 586980. Har du valgt å motta gratis medlemspakke, så husk at også portoen for denne må betales. NOK 70,- innad i Norge (NOK 180,- for andre land i Norden). Om du betaler fra samme mobilnummer som du benyttet ved innmelding, vil medlemskapet bli aktivert i løpet av 48 timer.

PayPal: Om du ønsker, kan du benytte PayPal ved betaling av kontingenten. Send da NOK 300,- for A-medlem og/eller NOK 75,- for B-medlem (pluss eventuelt porto for medlemspakken), til e-postadressen: paypal@cocacolaclub.no. Om du benytter samme e-postadresse hos PayPal som du benyttet ved innmelding, vil medlemskapet bli aktivert i løpet av 48 timer.

Bankbetaling: Se avsnittet “Alle land” under.

Sverige/Danmark/Finland/Island
PayPal: Om du er bosatt i Sverige, Danmark, Finland eller Island, er det nok PayPal som er enklest å bruke. Her kan du betale med saldo eller benytte alle de mest kjente kreditt- og debetkort. Send NOK 300,- for A-medlem og/eller NOK 75,- for B-medlem (pluss eventuelt NOK 180 i porto for medlemspakken), til e-postadressen: paypal@cocacolaclub.no Om du benytter samme e-postadresse hos PayPal som du benyttet ved innmelding, vil medlemskapet bli aktivert i løpet av 48 timer.

Bankbetaling: Se avsnittet “Alle land”, under.

Alle land
Om du ikke ønsker å benytte Vipps eller PayPal, kan du bankoverføre din kontingent. Vi minner om at dette er den metoden som tar lengst tid og det kan fort gå opp til 14. dager før ditt medlemskap blir aktivert.

Betalingsadresse: Nordic Coca-Cola Collectors Club, v/ kasserer Kenneth Nossum, Flakkvegen 26, N-7070 Bosberg, Norge

Bankkontonummer: 7332 05 03024

IBAN: NO32 7332 0503 024 – Swift/BIC: DNBANOKKXXX

Bank: DNB, Postboks 1600 Sentrum, 0021 Oslo, Norge

 

Når vi har mottatt betalingen din, aktiverer vi ditt medlemsskap og sender deg medlemskort, siste utgitte medlemsblad og eventuelt medlemspakken om du ønsket denne. Din side på våre medlemssider på internett vil også bli aktivert. Dette får du egen e-post om.