Magisk aften med Coca-Cola juletrailer (12.12.2017)

Obs, Stoa – Arendal, 2017

Årets juleturné med Coca-Cola sin juletrailer, var over halvveis da det magiske følget svingte inn på Stoa i Arendal sist søndag.

I år samarbeider Coca-Cola med Coop Obs og skal dermed besøke Obs-butikker fra Trondheim til Lyngdal i tiden 23. november til 22. desember.

Det blir ikke jul før Coca-Cola sine trailere er på veien, er det mange som mener. Det er liksom noe magisk over å få besøk av den opplyste lastebilen og julenissen.

I løpet av ettermiddagen og kvelden, var flere tusen mennesker innom den søndagsåpne Obs Hyper-butikken. Her fikk man gode tilbud på Coca-Cola sine produkter.

Julekuler i nissens sekk
På veg ut av butikken ble man tatt i mot av Julenissen og en av Coca-Cola sine medarbeidere. Alle som hadde handlet Coca-Cola eller Coca-Cola Zero Sugar enten på boks i brett eller halvannen liter i multipakke, fikk lov å trekke julekuler opp av nissen sin sekk. Trakk man opp en gullfarget kule, fikk man et flott minikjøleskap i gave av Coca-Cola.

Deretter gikk turen videre til en søt nissejente som delte ut gratis Coca-Cola Zero Sugar. Denne kunne man nyte i varmen rundt nissen sin bålpanne.

Nissens slede
Selv om Julenissen ikke kunne ta med seg sine reinsdyr denne gangen, hadde han med seg sleden sin. Denne var plassert i et eget lite telt hvor de som ville kunne sette seg i sleden, bruke noen av de juletingene som lå der til rekvisita og ta bilder til sine egne julekort.

Magisk aften
Mot slutten av kvelden valgte også Kong Vinter å vise sitt blide åsyn. For plutselig falt det tett med lett sne over Stoa og ga de besøkende nettopp den julefølelsen Coca-Cola ønsker å gi, der de ferdes rundt på våre mørke vinterveier med sin opplyste juletrailer… – Holidays are coming

Bilder

 

Kilde: Nordic Coca-Cola Collectors Club, 12. desember 2017

<- Tilbake til “Tema-sider