– Når julen kommer

Sandra Lyng og Vidar Villa har slått seg sammen med Anders Nilsen og laget en ny versjon av juleklassikeren “Wonderful Dream (Holidays Are Coming).

Sandra og Vidar møttes under den årlige hagefesten til Universal Music i sommer, og fant tonen raskt.

Resultatet ble en ny norsk julelåt, der hoved-meloditemaene er hentet fra juleklassikeren “Wonderful Dream (Holidays Are Coming)” av Melanie Thornthon. Ny melodi på vers og norsk tekst har Vidar og Sandra skrevet selv.

 

HØR “NÅR JULEN KOMMER” HER

 

– Nå har jeg sittet med julestemning i hele høst på grunn av dette prosjektet. Det er utrolig gøy å få lov til å gi denne deilige låta en ny drakt, sier Sandra Lyng.

– Vi snakket etter hvert om å lage noe sammen, og har sittet mye hos Sandra og lekt oss med ulike låtidéer. Til slutt kom idéen om en julelåt, som vi kicket veldig på begge to, forteller Vidar Villa.

Originalversjonen “Wonderful Dream (Holidays Are Coming)”, fremført av Melaine Thornton har 8 millioner streams på Spotify. Den ble sluppet to dager etter at Melaine døde i en tragisk flyulykke, så hun har ikke fått opplevd suksessen selv.

Om Sandra Lyng
Sandra har hatt tor suksess de siste årene med engelskspråklige platina-singler som “Play My Drum” (over 22 mill. Streams på Spotify alene), “PRTEY” og “Night After Night”. Hun ar nå returnert til å synge på norsk, med singler «Ta Me Dit» med Morgan Sulele, “Bungalow” med Temur, “Fall” med OnklP, og nå “Når Julen Kommer” med Vidar Villa.

Sandra Lyng har bygget sin posisjon som en av våre største popartister, og levert sterke dance-orienterte poplåter som berører moderne EDM.

Om Vidar Villa
Vidar Villa fikk platekontrakt som ukjent musiker med et indie-label etter å ha spilt en av sine morsomme viser på fest. Gjennombruddet kom i 2017 med over 20 millioner streams på 8 måneder.

Forsommeren 2017 lå ‘One Night Stand’ i 8 uker som den nest mest spilte norske låten på VG-lista og Spotify, og har streamet til 3 x Platina.

Han har blitt kjent som en folkelig artist med fengende og humoristiske sanger, og turnerer nå landet rundt til fulle hus med bandet sitt.

Kilde: Universal Music Norge / NTB

Nedlastbart

Last ned bilde

Last ned bilde

Last ned tekst

Last ned tekst

Last ned credits

Last ned credits

<- Tilbake til “Tema-sider