Coca-Cola advarer

Cathrine Stang Lund

Cathrine Stang Lund

Er du en av de samlerne som er lykkelige eiere av en flott Coca-Cola kjøler? I så tilfelle kan det være du sitter på det Coca-Cola anser som tyvegods!

I følge Coca-Cola opplever de et økende problem ved at eiere av kiosker, kafeer, restauranter etc. selger eller gir bort utstyr de har leid eller lånt av selskapet.

Hentes hjemme hos samlere
– Alt vårt materiell skal leveres tilbake til oss, når det ikke lenger er brukt for det. De som selger/gir det bort videre, blir anmeldt av oss for heleri, forteller Kommunikasjonssjef Cathrine Stang Lund i Coca-Cola Enterprise Norge AS.

– Kjøleskap er en av de viktigste tingene vi vil ha tilbake, og kjøpere har opplevd at vi kommer og henter kjøleskapene når vi vet hvor de har blitt av.

Vi har et godt forhold til Nordic Coca-Cola Collectors Club, og prøver å hjelpe klubben så godt vi kan. Vi hadde derfor satt stor pris på om klubben kunne hjelpe oss tilbake ved å ikke godta kjøp av vårt utstyr fra utsalgs-steder som legger ned, fortsetter Lund.

Gjelder ikke alle typer skap
– Det gjelder ikke veldig gamle kjøleskap fra 60/70 tallet, de er åpenbare samleobjekter. Men det vil derimot også gjelde eldre skap som er i drift, ikke bare de helt moderne. Siden det er litt vanskelig å konkret tidfeste, setter vi pris på at dere heller kontakter oss og hører en gang for mye enn en gang for lite – de veldig gamle skapene som er genuine samleobjekter skal dere selvsagt få beholde, avslutter hun.

Ønsker du å sjekke om din kjøler er tyvegods eller ikke, ta kontakt med Coca-Cola Enterprise Norge AS. Kontaktinfo finner du her: https://www.coca-cola.no/om-oss/kontakt