Coca-Cola Creations i Norge

Coca-Cola Creations®
Gjennom Coca-Cola® Creations-plattformen er det skapt nye smaker, design og uventede opplevelser i skjæringsfeltet musikk, mote og teknologi. Med ny teknologi, samarbeid med kunstnere og designere, og ved å skape opplevelser på tvers av digitale og fysiske verdener, tilfører Coca-Cola® Creations den ikoniske Coca-Cola®-merkevaren nye kreative og kulturelle uttrykk. For mer informasjon om Coca-Cola® Creations, vennligst besøk:

Coca-Cola Creations Norge – https://www.coca-cola.com/no/no/offerings/creations
Coca-Cola Creations Sverige – https://www.coca-cola.com/se/sv/offerings/creations
Coca-Cola Creations Danmark – https://www.coca-cola.com/dk/da/media-center/coca-cola-creations
Coca-Cola Creations USA – https://www.coca-cola.com/us/en/offerings/creations

Intergalactic (2022)

 

I begynnelsen av mai 2022, ble den første limited edition fra Coca-Cola Creations lansert. Coca-Cola Intergalactic, eller Coca-Cola Starlight som var det opprinnelige navnet, hadde en rødaktig fargenyanse og smaken skulle etter sigende gi assosiasjoner om stjernekikking rundt et bål, samt en avkjølende følelse som skulle fremkalle følelsen av en kald reise til verdensrommet. Les selskapets pressemelding her.

Marshmellos (2022)

 

I juli 2022 ble neste limited edition fra Coca-Cola Creations lansert i Norge. Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola uten sukker. På Coca-Cola Norge sin Facebookside kunne vi 26. juli lese følgende: “Rett fra studio. Marshmellos begrensede utgave av Coca-Cola har en blanding av jordbær- og vannmelon-smak, kombinert med den originale smaken av Coca-Cola.” Les selskapets pressemelding her.

Dreamworld (2022)

 

I september 2022, introduserer Coca-Cola en ny, sukkerfri smak. Den fikk navnet Coca-Cola Dreamworld, var en limited edition og var den tredje lanseringen under Coca-Cola Creations i Norge. Den nye brusen ble lansert sammen med en motekolleksjon og en EDM-festival – begge heldigitale. Les selskapets pressemelding her.

Movement (2023)

 

I februar 2023, hentet Coca-Cola en ny sukkerfri smak ut av sitt kreative univers Coca-Cola Creations. Den nye smaken, «Movement», var en limited edition og utviklet i samarbeid med Rosalía – den katalanske sangeren som har gjort braksuksess med sin grensesprengende, sjangerblandende tilnærming til musikk, og blant annet er belønnet med både Grammy- og MTV VMA-priser. Les selskapets pressemelding her.

Y3000 (2023)

 

I august 2023, lanserer Coca-Cola Creations Y3000 blant annet i Sverige, Danmark og Finland. Men ikke i Norge. Likevel finnes det bokser med det norske pantemerket, da det ble laget noen få bokser for bruk i Norge til promotering og gaver. Men altså ikke til salg. Les selskapets pressemelding her.

K-Wave (2024)

 

I februar 2024, ble Coca-Cola K-Wave Zero Sugar lansert og lanseringen ble markert med en rekke opplevelser som feiret K-Pop-bølgen og alle dens fans, blant annet ved å gi dem mulighet til å møte K-Pop-artister både digitalt og i det virkelige liv. Les selskapets pressemelding her.

<- Tilbake til “Tema-sider