Jubileumskonkurranse #2 – Påske
(Postet 24. mars 2024 av Publication.Director)

Konkurransen er avsluttet!

Vi gratulerer Lilli Synnøve Flø (Hamar) som vant Fanta solbriller.

Riktig svar, var “Tyskland”.

Ny konkurranse kommer snart. Stay tuned!

Da er det blitt Palmesøndag og påsken 2024 er offisielt i gang. Nå kan du vinne et par flotte Fanta solbriller.

Alt du behøver å gjøre, er å svare på dette spørsmålet: Fanta er en kullsyreholdig drikk utviklet av The Coca-Cola Company i et Europeisk land. Hvilket land?

Svaret finner du her på hjemmesiden vår om du leter litt og du sender det inn svaret ved å benytte skjemaet til høyre (på PC) eller under (på mobil).

En vinner får altså et par av disse kule Fanta solbrillene. Vinneren blir offentliggjort her på hjemmesiden og på vår Facebokside, 2. påskedag (1. april). Konkurransen avsluttes 31.03.24, Kl. 23:00.

Konkurransen er ikke i samarbeid med Meta eller Coca-Cola. Dine personopplysninger benyttes kun til å trekke en vinner av konkurransen og informasjonen slettes etter at vinner av konkurransen er trukket. Opplysningene deles ikke med partnere eller tredjeparter. Vi ber om både mobilnummer og e-postadresse for å være sikker på å nå en vinner, i tilfelle skrivefeil ved innsendelse av opplysningene.

#Fanta #CocaCola #Konkurranse #Jubileum #nordic_cocacola_club


Jubileumsmøte 30 år og årsmøte 2024.
(Postet 14. mars 2024 av Publication.Director)

Informasjon til klubbens medlemmer om jubileumsmøtet 4. mai og jubileumslotteriet, er nå lagt ut på klubbens Medlemssider på internett og sendt alle medlemmer via e-post. Vår medlemsside på Facebook er også bli oppdatert. Er du medlem, kan du gå hit for mer informasjon: https://cocacolaclub.no/medlemssider/


Jubileumskonkurranse #1 – Vinterferie
(Postet 6. februar 2024 av Publication.Director)


Konkurransen er avsluttet!

Vi gratulerer Britt E Abrahamsen (Lørenskog) som vant både kjølebag, sitteunderlag og drikkevott.

Riktig svar, var “1994”.

Ny konkurranse kommer snart. Stay tuned!

Det nærmer seg vinterferie med stormskritt og i den anledning kan du nå vinne en Kos Deg!-pakke fra Coca-Cola.

Alt du behøver å gjøre, er å svare på dette enkle spørsmålet: I hvilket år ble klubben vår, Nordic Coca-Cola Collectors Club, stiftet?

Svaret finner du her på hjemmesiden vår om du leter litt, og du sender det inn ved å benytte skjemaet til høyre (på PC) eller under (på mobil).

En vinner får en kjølebag, et sitteunderlag og en drikkevott. Vinneren blir offentliggjort her på hjemmesiden og på vår Facebokside, den 19. februar. Konkurransen avsluttes 18.02.24, Kl. 23:00.

Konkurransen er ikke i samarbeid med Meta eller Coca-Cola. Dine personopplysniger benyttes kun til å trekke en vinner av konkurransen og informasjonen slettes etter at vinner av konkurransen er trukket. Opplysningene deles ikke med partnere eller tredjeparter. Vi ber om både mobilnummer og e-postadresse for å være sikker på å nå en vinner, i tillfelle skrivefeil ved innsendelse av opplysningene.

#Kosdeg #CocaCola #Konkurranse #Jubileum #nordic_cocacola_club


Vi jubilerer – 30th Annual National Convention
(Postet 7. januar 2024 av Publication.Director)


Godt Nytt År og vel overstått alle sammen!

I år er det jubileum! Vår moderklubben feirer 50 år og vi feirer 30 år.

Foruten et jubileumstreff til sommeren (lørdag 4. mai) og julemøte mot slutten av året, skal vi også feire dette med konkurranser på vår Facebook-side, på vår Instagram-side, og selvsagt her på våre hjemmesider.

Så følg med i våre sosiale kanaler, samt her på denne samlesiden (www.cocacolaclub.no/jubileum) for alt om jubileet. Og klikk gjerne “Liker” eller “Følger” på våre sosiale kanaler, for å bli informert om ting som skjer.

 


Posted in Jubileum 2024.